#

Nagradni foto konkurs

NAGRADNI FOTO KONKURS


Udruženje Crvena linija iz Novog Sada raspisuje foto konkurs za najbolju fotografiju na temu ''Prevencije diskriminacije i nasilja prema društveno osetljivim grupama'' !
Konkurs je namenjen za sve mlade od 15-30 godina sa teritorije Grada Novog Sada.
Pošaljite 1-5 fotografija sa kratkim opisom fotografija uz popunjen prijavni formular, koje prikazuju vašu viziju Prevencije diskriminisanja i nasilja i osvojite vredne nagrade:

I MESTO - 14.000,00 RSD
II MESTO – 10.000,00 RSD
III MESTO – 6.000,00 RSD


U fotografijama treba prikazati kako se borimo protiv diskriminacije i nasilja. Konkurs se realizuje u okviru projekta ''Uključi se i TI'' koji sprovodi Udruženje Crvena linija iz Novog Sada.
Projekat je finansiran od strane Gradske uprave za sport i omladinu i Kancelarije za mlade Grada Novog Sada. Fotografije će se koristiti u okviru kampanje koja podrazumeva korišćenje društvenih mreža u informisanju i uključivanju mladih u prevenciju i borbu protiv diskriminacije i nasilja nad društveno osetljivim grupama. Na svakoj fotografiji biće naznačeno ime i prezime autora.port

USLOVI KONKURSA:Fotografije ne smeju da promovišu diskriminaciju, nasilje i mržnju.
Fotografije treba da budu u rezoluciji 3264 x 1836 (16:9)
Autor/ka može poslati do 5 fotografija maksimalno
Fotografije slati na mejl adresu: support@crvenalinija.org najkasnije do 20. oktobra 2017. sa naznakom: ''Uključi se i Ti“
Učesnici konkursa daju saglasnost da se fotografije koriste za kampanju „Uključi se i Ti'' koju će sprovoditi Udruženje Crvena linija.
Uz fotografiju je potrebno ispuniti i poslati obrazac koji se nalazi u prilogu


ODABIR FOTOGRAFIJAKomisija će odabrati fotografiju za 1. mesto, kao i 10 najboljih fotografija koje će biti vidljive na Fejsbuk stranicama gde će publika moći da glasa.
Fotografije koje budu imale najveći broj lajkova, osvajaju nagrade za 2. i 3. mesto.
Ukoliko se otkrije kupovina glasova, kandidat/kinja će automatski biti diskvalifikovan/a iz konkursa.

U novembru će biti organizovana izložba fotografija u jednom od gradskih javnih prostora i tom prilikom podeljene nagrade za prvoplasirana tri rada.
Učesnici konkursa će biti informisani na vreme i pozvani da prisustvuju otvaranju izložbe i dodeli nagrada.

U nastavku preuzmite prijavni formular klikom na navedeni link.

Prijava Aplikacioni formular

Crvena linija - Moderator 19. septembar, 2017 00:43
 
Layout Version Headings Font Content Font