#

Konkurs za idejno rešenje

Udruženje „Crvena linija“ u okviru projekta „Promena je u nama, 0 tolerancije za diskriminaciju osoba obolelih od HIV-a“ raspisuje konkurs za idejno rešenje postera “STOP DISKRIMINACIJI” koji podstiče smanjenje diskriminacije osoba obolelih od HIV-a. Projekat „ Promena je u nama, 0 tolerancije za diskriminaciju osoba obolelih od HIV-a “obuhvata niz događaja i aktivnosti usmerenih na smanjenje stigme i diskriminacije mladih iz osetljivih grupa. Projekat je podržan iz budžeta Republike Srbije – Kancelarije za ljudska i manjinska prava kao deo programa “Promocija tolerancije i ravnopravnosti u cilju unapređenja položaja osetljivih društvenih grupa” .Uslovi za učešće na konkursu:

1. pravo na učešće imaju svi građani i građanke sa teritorije Republike Srbije
2. poster mora da podstiče smanjenje diskriminacije osoba obolelih od HIV-a (“STOP DISKRIMINACIJI”)
3. poster ne sme da podstiče bilo koji vid diskriminacije ili govor mržnje
4. poster treba da bude A2 formata, dimenzije 420 x 594 mm (.psd ili .cdr format)

Sve radove slati na e-mail adresu konkurs@crvenalinija.org
Za sva pitanja i nedoumice u vezi konkursa možete nas kontaktirajte na gore navedeni mail.

Konkurs je otvoren od 15. do 29. aprila 2014. do 12 časova. Posle isteka roka zakasnele prijave se neće uzeti u razmatranje. Svi blagovremeno pristigli radovi biće pregledani od strane stručne komisije Udruženja kako bi se izbegli mogući diskriminativni sadržaji. Nakon selekcije, odabrani radovi biće objavljeni na zvaničnoj Facebook stranici Udruženja „Crvena linija“ (www.facebook.com/crvenalinija).
Glasanje počinje 30. aprila u 12 časova i trajaće do 6. maja u podne.

Kriterijumi za izbor najboljih radova su:
1. broj like-ova na Facebook-u

Tri (3) najbolja rada, koja su osvojila najveći zbir like-ova i share-ova, biće objavljeni 7. maja u 12 časova na zvaničnoj Facebook stranici i internet sajtu Udruženja. Nagrađeni kandidati će naknadno biti obavešteni o održavanju svečane dodele nagrada. Planirano je da se u okviru svečane dodele nagrada organizuje izložba svih odabranih radova.

Nagrade

Za osvojeno 1. mesto - tablet računar
Za osvojeno 2. mesto - fotoaparat
Za osvojeno 3. mesto - USB flash memorija
(svi učesnici, koji ispune uslove konkurse dobiće knjigu i zahvalnicu)

Crvena linija - Moderator 15. april, 2014 10:44
 
Layout Version Headings Font Content Font